Džiaugiamės galėdami pasidalinti savo patirtimi su virėjų specialybės mokiniais iš Radviliškio technologijų ir verslo mokymo centro ir suteikti galimybę jauniesiems virėjams išbandyti naujus skonius bei technikas.
Restoranų, viešojo maitinimo ir prekybos sektoriniame praktinio mokymo centre vykdomų mokymų metu mokiniai gilino savo profesines žinias ir tobulino įgūdžius gamindami daržovių, mėsos bei jūros gėrybių patiekalus. Tikime, kad įgytos žinios ir patirtys
praturtins jų profesinį kelią. Linkime jiems sėkmės tolimesniuose kulinariniuose atradimuose.
Šis mokymas įgyvendintas pagal projektą „Įgyk praktinių įgūdžių sektoriniame praktinio mokymo centre“ (Nr. 10-025-J-0001-J04-00027). Projektas finansuojamas Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo plano „Naujos kartos Lietuva“ lėšomis.