Kas gali būti geriau, negu mokytis iš savo srities profesionalų.
2024 10 29
Mokomojoje virtuvėje tvyrojo ypatinga nuotaika ir visi mokiniai su nekantrumu laukė pamokos. Šį kartą pamoka kitokia. Būsimųjų virėjų mokytoju tapo restorano „Riverside" šefas, kuris su mokiniais dalinosi ne tik savo profesinėmis paslaptimis, bet ir meile maisto ruošimui.
Kartu su restorano „Riverside“ šefu būsimieji virėjai gamino visiems gerai žinomą, tačiau sudėtingą ir meistriškumo reikalaujantį itališką patiekalą – risotto. Tai buvo puiki proga mokiniams išbandyti savo jėgas, o šilti ir nuoširdūs šefo patarimai padėjo tobulinti įgūdžius.
Dėkojame šefui už šį neįkainojamą laiką ir patirtį. Mokiniams tokios pamokos ne tik praturtina žinias, bet ir įkvepia juos siekti aukštumų savo pasirinktoje profesijoje.
Mūsų svetainė naudoja slapukus (angl. cookies). Šie slapukai naudojami statistikos ir rinkodaros tikslais.
Jei Jūs sutinkate, kad šiems tikslams būtų naudojami slapukai, spauskite „Sutinku“ ir toliau naudokitės svetaine.
Kad veiktų užklausos forma, naudojame sistemą „Google ReCaptcha“, kuri padeda atskirti jus nuo interneto robotų, kurie siunčia brukalus (angl. spam) ir panašaus tipo informaciją.
Taigi, kad šios užklausos forma užtikrintai veiktų, jūs turite pažymėti „Sutinku su našumo slapukais“.