Kas gali būti geriau, negu mokytis iš savo srities profesionalų.

2024 10 29


Mokomojoje virtuvėje tvyrojo ypatinga nuotaika ir visi mokiniai su nekantrumu laukė pamokos. Šį kartą pamoka kitokia. Būsimųjų virėjų mokytoju tapo restorano „Riverside" šefas, kuris su mokiniais dalinosi ne tik savo profesinėmis paslaptimis, bet ir meile maisto ruošimui.
Kartu su restorano „Riverside“ šefu būsimieji virėjai gamino visiems gerai žinomą, tačiau sudėtingą ir meistriškumo reikalaujantį itališką patiekalą – risotto. Tai buvo puiki proga mokiniams išbandyti savo jėgas, o šilti ir nuoširdūs šefo patarimai padėjo tobulinti įgūdžius.
Dėkojame šefui už šį neįkainojamą laiką ir patirtį. Mokiniams tokios pamokos ne tik praturtina žinias, bet ir įkvepia juos siekti aukštumų savo pasirinktoje profesijoje.